Disney обяви Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

Pinterest LinkedIn +

Disney обяви официално продължението на високобюджетната екшън адвенчър игра Disney Infinity с колекционерски фигури от 2013 година.

Новата игра е озаглавена Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes, отново се разработва от Avalanche Software (Toy Story 3: The Video Game, Cars 2: The Video Game) и ще излезе за PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, PC и мобилните устройства на Apple през есента на 2014 година. Герои в нея ще бъдат едни от най-известните персонажи от света на Matvel като Отмъстителите, Пазителите на Галактиката, Спайди, Локи и Зеления Гоблин.

Стартовият пакет, включен в играта, ще се състои от три игрални персонажа – Железния човек, Тор и Черната вдовица, а сцена на действието, в което те ще бъдат главни герои, ще бъде Марвел версията на Манхатън. Играчите ще могат да избират между два режима - Playset и Toybox, вторият от които ще дава възможност за създаване на собствени игри и светове.

Всички фигурки, Power дискове и кутии с играчки от Disney Infinity ще бъдат съвместими с Marvel Super Heroes, но тези, имащи Xbox 360 версията на Disney Infinity, ще трябва да поръчат нов стартов пакет, в случай че искат да играят Marvel Super Heroes на Xbox One. Тази спънка не стои пред PS3/ PS4 играчите.


Сподели.