Dido пуска нов албум в края на март 2013 г.

Pinterest LinkedIn +

След петгодишна пауза британската поп певица Дайдо (Dido), продала почти 30 милиона копия от своите албуми в цял свят, се завръща с новия си студиен проект - Girl Who Got Away, който ще излезе на 26 март 2013г. от RCA Records.

Албумът ще бъде издаден у нас в деня на световната премиера в стандартна и делукс версии. Делукс версията включва 4 допълнителни песни, сред които е ремиксът на Armin Van Buuren на сингъла Everything to Lose, който Dido написва за саундтрака на "Сексът и Градът 2”.

За новия си студиен проект тя отново работи с брат си Роло Армстронг (Rolo Armstrong), продуцирал всичките й албуми до момента. Dido е съавтор на всички песни като в създаването на Girl Who Got Away се включват и някои от най-утвърдените британски композитори и продуценти като Брайън Ино (Brian Eno), Систър Блис (Sister Bliss) от вече несъществуващите Faithless и други.

Първата песен от предстоящия проект, която певицата пусна в интернет, е Let Us Move On с участието на новата звезда в хип-хопа - Kendrick Lamar. След това Dido издаде и първия официален сингъл от албума, озаглавен No Freedom. Сингълът е вече в радиоефира и съвсем скоро ще се състои и премиерата на видеото към него.

Траклист:
1. No Freedom
2. Girl Who Got Away
3. Let Us Move On (feat. Kendrick Lamar)
4. Blackbird
5. End Of Night
6. Sitting On The Roof Of The World
7. Love To Blame
8. Go Dreaming
9. Happy New Year
10. Loveless Heart
11. Day Before We
Бонус парчета в делукс версията:
12. Let Us Move On
13. All I See (feat. Pete Miser)
14. Just Say Yes
15. Let's Run Away
16. Everything To Lose (Armin Van Buuren)
17. Lost


Сподели.