Диджейски сет подгрява концерта на Thievery Corporation в София

Pinterest LinkedIn +

Диджейски сет на Funkusion ще подгрее шоуто на Thievery Corporation на 1 юни в зала "Универсиада".

Така с едно от лицата на Groovy Sessions феновете ще се потопят в ерата на boogie, disco и funk от 70-те и ненадейно ще се озоват сред всички съвременни течения на електронната музика.

Стиловата разходка ще бъде продължена
подобаващо с аудио-визуалното шоу на Thievery Corporation, които ще се качат на сцената със 17-членна банда. Освен основателите - Роб Гарза и Ерик Хилтън, публиката ще се потопи в магнетичния им стил, благодарение на перкусионисти, китаристи, саксофонист, тромпетист и шест вокала.

И както стилът им съчетава елементи от дъб, ейсид джаз, реге, индийска класическа музика, азиатски и бразилски мотиви, преплетени през елегантно лаундж звучене, така и гост-музикантите са разнородни - американци, аржентинка, французойка и бразилка.Освен хитове като The Richest Man In Babylon и Lebanese Blonde, феновете ще чуят и парчета от последния албум на Thievery Corporation - Radio Retaliation, който излезе на пазара през 2009 г.

Сочен като най-добрият им проект досега, в албума не липсва и безкомпромисната им гражданска позиция по горещи социално-политически теми. "Трудно е да затвориш очи и да спиш докато светът гори около теб. А за нас като артисти това е най-подходящият начин да изразим позицията си", коментира Роб Гарза.

Датата в България е част от европейското турне на Thievery Corporation в подкрепа на албума Radio Retaliation.

Купи билет за концерта на Thievery Corporation>>

Сподели.