Diablo III безплатна за играещите WoW с едногодишен абонамент

Pinterest LinkedIn +

Хардкор феновете на World of Warcraft, които имат акаунт в Battle.net, създаден преди 18 октомври, и се абонират за достъп до вселената на най-популярното MMORPG към 2011 г. за следващите 12 месеца, което ще има струва $180 (по $15 месечно), ще получат безплатно копие от Diablo III.

Тове е една от новините, разпространени по време на тазгодишната конференция на Blizzard – BlizzCon, чрез която компанията анонсира официално следващия експансъж за World of WarCraft – Mists of Pandaria, и своята StarCraft II разработка Blizzard DOTA.

Независимо дали са готови да се ангажират с едногодишен абонамент, новите потребители на WoW с акаунти, създадени след горепосочената дата, няма да участват в промоцията, а копието, с което ще се сдобият безплатно онези, които отговарят на условията, ще е със стандартната версия на дългоочакваната трета игра от Diablo сериите, а не със специалното й издание.

В допълнение към това, последните ще си гарантират достъп до бета фазата на Mists of Pandaria, която трябва да стартира в близките месеци, плюс ексклузивно попълнение в "конюшнята" си – Tyrael's Charger, който ще стане достъпен след рилийза на пач 4.3 и освен наземно, ще може да се изди и във въздуха.

Датите на издаване на четвъртия експанжън към World of WarCraft, Blizzard DOTA и Diablo III предстои да бъдат обявени, но е най-вероятно първа да се появи на бял свят Diablo III, чиито бета тестове вече са в ход.

Сподели.