Десислава гола в Playboy?! Само срещу 100 хиляди лева

Pinterest LinkedIn +

Доста любопитна информация за някои от звездите в родния шоубизнес, дефилирали или пък поканени да го сторят, на корицата на родния Playboy, издаде бившият главен редактор на изданието Георги Неделчев.

Според него, най-сериозна сума, за да се съблече, е поискала попфолк звездата ДесиСлава. Тя е склонила да се появи в еротична фотосесия, но само срещу "скромните" 100 хиляди лева.

За сравнение, най-успешната корица на списанието до момента - колежката й Камелия, взима едва 10 бона за горещите снимки, което само подсказва защо не сме видяли ДесиСлава в Playboy.

Любопитно е, че по-късно все пак успяхме да видим формите й, при това, без да е нужно някой да плаща за това, след като нейни голи, саморъчно правени кадри се появиха в мрежата.

Сред другите оценяващо се високо популярни имена е и бившата шефка на балет "Сатен" Галя.

Тя пък заявила, че ще свали дрехите срещу петцифрен хонорар, посъветвана от приятеля си, който се изявяваше като нейн мениджър.

Отказ да се появи гола на корицата дава и друго познато лице от попфолк бранша - Пепа "синята прашка", чиято прашка и до момента явно дефилира единствено в домашни условия...

Сподели.