Деси Тенекеджиева събра супергрупа за нов проект

Pinterest LinkedIn +

Този четвъртък, 5 август в Swinging Hall от 22:30 ч. ще можете да чуете Деси Тенекеджиева с новия Проект Inside. Проектът залага на етно-джаз-поп звучене, в стилистиката на Buddah Bar и Cafee Del Mar.


Музиката на новия Проект Inside ползва за основа автентичен български фолклор, модерен аранжимент и вокали на английски, френски, португалски, гръцки и санскрит.

Проект Inside са :

tДеси Тенекеджиева – вокали
tНиколай Иванов – ОМ – вокали, клавир, тамбура, китара
tМарио Иванов – бас
tМишо Йосифов – тромпет
tСтоян Павлов – Стунджи – перкусии и тъпан

Освен на 5 август в Swinging Hall, Проект Inside ще можете да чуете и на заключителната, последна вечер от джаз фестивала в Банско, който се провежда от 8 до 13 август. На 20 август Проект Inside е в Пиано Бар Синатра – Златни Пясъци, а на 21 август – Аквапарк – Златни Пясъци.

На 5 август, четвъртък от 22:30 ч. в Swinging Hall програмата на Проект Inside ще е в две части: авторска музика и съвременни аранжименти на джаз стандарти.

Музиката от авторската програма на Проект Inside е на Деси Тенекеджиева и Николай Иванов – ОМ, текстовете са на Деси Тенекеджиева, а аранжиментите – на Николай Иванов – ОМ. Амбициите на Проект Inside от тук насетне са, програмата им съвсем скоро да се превърне в истински видео и попарт спектакъл

 

Сподели.