Десет групи от Music Space на Spirit of Burgas 2009

Pinterest LinkedIn +

Десет от групите, участващи в проекта на М-Тел и Токсити Рекърдс - Music Space, ще свирят на фестивала Spirit of Burgas 2009, който ще се проведе на 14, 15 и 16 август.

Миналогодишните хедлайнери на Music Space Stage, Panican Whyasker, ще подгряват култовите Faith No More на Main Stage на 14 август.

С Breakpoint, също познати на публиката на фестивала с участието им на Music Space Stage през 2008 г., ще стартира първият ден на Jack Daniel's Stage. По-късно на същата сцена, посетителите на форума ще могат да чуят As Soon As Possible.

На втория ден от Spirit of Burgas 2009, на сцената на Jack Daniel's ще свирят Млък! и Сепуко 6. Други две групи, участващи в проекта Music Space, Q-Check и Surmata Harry's Coptor mix, ще свирят пред публиката на На Тъмно Stage на 15 август.

През втория фестивален ден феновете ще могат да видят Daft Dub на ZionLionz Roots Dance & Dub Stage, а на 16 август ще свирят Collapso на Jack Daniel's Stage и Kozza Mostra на На Тъмно Stage.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.