Део ще даде първото си онлайн интервю с въпроси зададени от фенове

Pinterest LinkedIn +

На 19 август (четвъртък), от 13 ч., не пропускайте уникалната възможност да участвате в първото онлайн-интервю на едно от най-популярните имена в българския ТВ и радио-ефир - Део.Специално за музикалният портал - Avtora.com, енергичният водещ, а напоследък и музикален изпълнител - Део, ще отговаря на въпросите ви “на живо”, чрез специално подготвена за целта форма, намираща се на адрес: http://www.avtora.com/i/interview.php?id=24 .

Питания могат да се задават и предварително, на същия web адрес. Използвайте възможността да зададавате всякакви въпроси, като най-оригиналните, определени от самия Део, ще получат награда - компактдиск.

Сервитьор в Pizza Hut, барман в “Ел Кабана” и “Къти Сарк”, водещ на телевизионната и радио версията на музикалното предаване Джубокс, а сега - на Рекламна пауза и Любовни Квартири, по Канал 1, това е само част от кариерата на Део. Присъствието му на българската музикална сцена започва още в началото на 90-те, в хип-хоп групата Avi MC, като танцьор. Първите му стъпки като певец с “Две следи напред”, песен, която правят заедно с Д2, са последвани от записването на албум, който e почти завършен и се очаква да излезе следващия месец. Първият сингъл - “По-добре Недей”, който вече се завъртя по радиостанциите и музикалните канали, е по текст на Ицо Хазарта от Ъпсурт. Тази седмица, парчето е на второ място в БГ Топ 100.

Сподели.