Део: Елена е слънчев лъч, тя е моето вдъхновение. С Лора, надявам се, оставаме приятели

Pinterest LinkedIn +

След като само преди 10 дни (на 8 април) водещата на Dancing Stars Александра Сърчаджиева разпространи неофициалната към този момент информация, че Део е започнал връзка със своята партньорка Елена, самият той потвърди новината и даде своя коментар за раздялата си с Лора Караджова. Връзката на двамата продължи 8 години.

"Много дълга и напоителна връзка имахме с Лора, но тя приключи на този етап - надявам се, оставаме си приятели, с всичките прекрасни мигове и изживявания, които сме имали заедно през тези осем години, всичките проблеми, които сме преодолявали заедно, успехите и паденията, които сме имали.

Осем години са страшно много време - един много важен период на израстване за мен, надявам се и за нея", каза Део в интервю за Нова телевизия, излъчено на 18 април 2013 г. в "На кафе с Гала".

"Елена е цвете, слънчев лъч – така мога да я определя. Като се сетя как се чувствах (през) август миналата година (2012) и как се чувствам в момента, просто… не знам! Съдбата има чувство за хумор жестоко!", каза още популярният водещ, след като призна, че вдъхновението му да става все по-добър в изявите си на сцената идва именно от жената, с която танцува.

Той обаче е категоричен, че прогресът му в шоуто е свързан с много и изтощителен труд:

"Чувствата се появиха по-късно – в началото беше супер фокус и концентрация, и тялото ми да свикне с това жестоко натоварване. Ако има някакво подобрение в танцувалните ми умения, те са от безкомпромисните репетиции по 6-7 часа на ден".

Часове след излъчването на интервюто във Facebook страницата на Dancing Stars бе публикувано и следното видео, свидетелстващо за отдадеността на Део на танците и подготовката му за следващия лайв. И не само…  Видеото е придружено от описанието "Двамата влюбени тренират поддръжки по парковете".

Гледай видео с Део>>
Гледай видео с Лора Караджова>>


Сподели.