"Денис и приятели" се завръща с видеокаст и подкаст

Pinterest LinkedIn +

Шоуто без никаква цензура стартира в петък

След 114 месеца пауза, „Денис и приятели“ се завръща с видеокаст и подкаст в YouTube, Facebook, Spotify, Apple Podcasts и на сайта denisandfreinds.com. От студиото си в Тампа, Флорида, музикантът и водещ Денис Ризов сяда отново зад микрофона в предаването, в което забранени разговори и теми няма, смисленото лично мнение е на пиедестал, а рокмузиката господства.

Всяка седмица с мост между България и САЩ в познатия стил на „Денис и приятели“ – откровено, иронично и напълно свободно  Денис Ризов ще говори със своите гости по актуални и интересни теми. Първи срещу Денис седна Любен Дилов-син в много забавен приятелски разговор за политика, общество, светлото и тъмно бъдеще и какво ли още не.

Връщаме предаването в един подновен вариант със съдържание, което да е адекватно на времето си и най-вече интересно. И в този формат ще продължим да отстояваме идеята за свободата във всичките й форми и ще наблягаме на така наречения инфотеймент - да представяме информацията по забавен и интересен начин. Част от съдържанието ще набляга на паралелите между САЩ и България, като ще си говорим с различни успели, но не непременно известни гости, както от България, така и от чужбина. И разбира се, ще има много музика”, споделя Денис Ризов.

Феновете на предаването ще видят и любимата си рубрика „Това се случи, а не трябваше“, както и колоритните видео репортажи на Ивайло Ранов-Шеки. Верни на стила си, „Денис и приятели“ ще показват най-новото от музикалната сцена в почти всички жанрове, а всяка седмица представян ще бъде и актуален календар с културните събития в страната.

“Денис и приятели" си остава мярка за осмислената медийна свобода. Това е вечната свободна територия на рокмузиката и умното лично мнение. А защо съм там ли? Много просто: защото Денис Ризов за мен е повече от брат, и най-вече защото никога не съм преставал да вярвам, че дори в глупашката днешна реалност на соцмедиите е възможно да съществува уважение към авторитетите, както и нечовешки хумор. Произвеждали сме и ще произведем съдържание, което не се влияе от чалгата - в нейните политически или културни измерения”, не особено лаконичен е Ивайло Нойзи Цветков, главен редактор на предаването.

Гледайте „Денис и приятели“ в YouTube, Facebook, на www.dennisandfriends.com и слушайте в Spotify и Apple Podcasts. Повече информация може да намерите в профилите на „Денис и приятели“ във Facebook и Instagram.
Сподели.