Ден 58 - сексът в къщата на Big Brother вече не е мираж

Pinterest LinkedIn +

Почти два месеца след началото на второто издание на риалити шоуто Big Brother, в къщата беше регистрирана и първата копулация.

Заветната ситуация - мечта на продуценти и воайори, се осъществи в изповедалнята на къщата на Big Brother, а главни действащи лица бяха 28-годишния Мариян Захариев и 19-годишната Мая Йоцова.

Няколко дена преди това софиянката Мая и благоевградчанката Даниела Димитрова (24), всъщност бяха двете нови участнички, влезли в къщата и натоварени с тайна мисия да прелъстят Мариян и напуснатия съпруг Мирослав Атанасов (25).

Интригата за зрители и участници снощи се поддържаше и от факта, че оценка доколко са успешни мисиите трябваше да даде друга, вече екс-участничка в шоуто - съпругата на Мирослав, Елена.

По време на директното предаване по НТВ беше дадена възможност Елена да заеме мястото на водещия Ники Кънчев и да се включи наживо в къщата на Big Brother.

"Казвам ти чисто приятелски, че той те харесва адски много, моята преценка е, че той би бил с теб навън. Смятам, че се притеснява от камерите и от това, че толкова много хора го гледат, защото Мирослав е изключително самодисциплиниран и има голям контрол върху себе си, така че аз смятам твойта мисия за успешна", се обърна към Даниела Елена.

Интригата относно мнението на Елена за мисията на Мая изчезна още когато бяха излъчени кадри, които недвусмислено показват как Мариян и Мая правят секс в изповедалнята.

"Здравей Мая, радвам се да се запозная с теб, въпреки че не сме на една възраст. Няма да говоря много по твоята мисия, защото нямам какво да кажа. Ти си изключителна! Поздравявам те за успеха, който имаше и най-вече заради краткия период, в който се случи... Поздравявам те и за това, че успя да го направиш без всъщност да направиш почти нищо", бяха думите на Елена към Мая.

С думите: "Здравей, Марияне, има нещо, което виси на врата ти и имам една молба към теб - да го оставиш в изповедалнята", Елена пожела успех на всички участници.

"Това, което правя през краткия период, откакто Мая и Даниела са тук, е с цел да изляза бързо", беше отговора на Мариян, който междувременно остави в изповедалнята пръстен, подарен му от Елена.

По време на цялото шоу темата за изневярата беше широко обсъждана, а сред гостите бяха журналистът Витомир Саръиванов - познат и като "Фродо", и актрисата Катерина Евро.

Сподели.