Дейвид Ковърдейл и Whitesnake кацнаха на Летище София! Виж снимки

Pinterest LinkedIn +

Във видимо добро настроение, Дейвид Ковърдейл (David Coverdale) и останалите членове на Whitesnake кацнаха на Летище София с чартърен полет в следобедните часове на 7 юли - ден преди концерта им на стадион "Българска армия" в рамките на фестивала Sofia Rocks 2011.

"Шоуто ще е страхотно! Който не дойде, ще съжалява!", обеща рок иконата Дейвид Ковърдейл минути, след като стъпи на българска земя.

Както е известно, освен Whitesnake, в line-up-a на фестивала Sofia Rocks 2011 са още Mike & The Mechanics, Saxon и Slade, както и, разбира се, Judas Priest, които са хедлайнери на рок събитието. България е част от прощалното световно турне на Judas - Epitaph, с което музикантите слагат край на своята 40-годишна кариера.Междувременно, сцената на "Българска армия" вече е покрита и готова да посрещне всякакви климатични предизвикателства, въпреки че за радост на феновете, прогнозата е за сухо и топло време - перфектната предпоставка за сериозни дози рок и бира.

Тези, които са оставили купуването на билети за последния ден, ще могат да го направят и на самия стадион, където ще бъдат разположени две каси на Eventim.Децата до 10-годишна възраст ще имат безплатен достъп до Sofia Rocks 2011. Всички лица до 18 години ще влизат само с придружител, който ще трябва да представи подписана декларация за всяко дете. Декларации за придружител могат да бъдат изтеглени от сайтовете на Болкън Ентъртейнмънт и Никор Секюрити, или могат да бъдат получени на място от охраната.

Всички подробности за пропускателния режим на Sofia Rocks 2011 ТУК

Сподели.