Дейвид Финчър: Скарлет Йохансон бе твърде секси за The Girl with the Dragon Tattoo!

Pinterest LinkedIn +

Прочутият режисьор Дейвид Финчър (David Fincher) шокира с нестандартното обяснение защо е отказал роля на холивудската звезда Скарлет Йохансон (Scarlett Johanson) в новия си филм "Мъжете, които мразеха жените" (The Girl with the Dragon Tattoo). Както е известно, продукцията е римейк на едноименната шведска лента и екранизация по нашумялата трилогия "Милениум" на писателя Стиг Ларшон, a в крайна сметка главните роли бяха поверени на Даниъл Крейг и Рууни Мара.

"Да, на кастинга се явиха невероятно талантливи имена и Скарлет Йохансон беше една от тях. Никога не съм се съмнявал в потенциала й, беше страхотна на прослушването, но при нея винаги има един малък проблем - просто нямаш търпение да си съблече дрехите. А аз не исках това да окаже влияние върху възприемането на филма", разкрива Финчър.

Така, от стотиците кандидатури, създателят на "Боен клуб" (Fight Club) и "Седем" (Se7en) се спря на Рууни Мара, с която работи и в предходния си проект "Социалната мрежа" (The Social Network).

Останалите имена в каста също са добре познати - Робин Райт (Robin Wright), Джоели Ричардсън, Кристофър Плъмър и Стелан Скаарсгард, а какъв ще е крайният резултат, ще разберем от 6 януари, когато е българската премиера на "Мъжете, които мразеха жените".


Сподели.