Деян Неделчев представя новия си хит "Дъртака" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Едно от нашумелите имена у нас реши отново да изненада почитателите си. Дали приятно или не, всеки може сам да прецени, защото говорим за новия хит на Деян Неделчев, озаглавен "Дъртака".

Песента, която се очаква да надмине по гледаемост дори и предишните му две творби - "От икебаната дървесата ги боли" и "В гората", вече се появи в мрежата, като текстът е дело на самия Деян, а за идеята вина носи добрата му приятелка - джаз певицата и пианистка Екатерина Михайлова.

"С нея често излизаме и тя така на майтап ми вика - дъртак, дъртак, какъв си хубав и какъв си млад, въобще не приличаш на 46-годишен. И веднъж излизаме на плаж и тя пак така, а на мен ми дойде римата - дъртакът, дъртакът, засуква си мустака, накривя си калпака", разкри тайната на вдъхновението си Неделчев.

И за да не го разберат погрешно, уточнява, че парчето е един вид биографично и с нужната самоирония, която цели да забавлява аудиторията. Изпълнителят, който има цели 4 награди от "Златния орфей", не скрива, че не се чувства оценен в родината си. До този момент не е бил канен за участие у нас, а отделно двата му хита се слушат предимно в мрежата и за това не са му донесли никаква печалба.

"Тези, които се подиграват с мен, не ме разбират изобщо. Аз съм много весел човек, обичам да си правя кефа, да забавлявам хората. Знам за всичките групи във Facebook, в които искат да ми помогнат да спра да пея, да ме застрелят, линчуват и пратят в лудница, но има и такива, които ме харесват, на които давам нещо с музиката си", завършва Деян.


Сподели.