Деян Икебаната: Графа е на моя остров, питал за мен!

Pinterest LinkedIn +

Деян Неделчев-Икебаната, който живее и работи на Канарските острови, сподели в своя Facebook профил, че друга българска звезда - Графа - е на почивка на "неговия" остров заедно със семейството си. За съжаление Влади Ампов не е забелязал своя сънародник и колега, както става ясно от споделеното.

"Графа е на моя остров за 2 седмици с фамилията си, колко е малък светът! Вчера се мярнахме, но той не ме позна, беше с детето си, а днес питал за мен една приятелка. Тя има кафетерия тука.

В България не се видяхме, видяхме се на моя остров хубав, който стана доста популярен май от мен доста...", без излишна скромност разказва на феновете си Икебаната.

Деян Неделчев, който на 16 януари навърши 49 години, беше за кратко в България, където празнува рождения си ден, а на поздравилите го в социалните мрежи обеща: "Благодаря на всички за чудесните пожелания! Бъдете живи и здрави! Заради вас и заради себе си, аз ще продължавам да ви радвам!".

След като наскоро избухна с най-новия си хит "Двама мъже и половина", който представи заедно с Йордан Йончев-Гъмзата в "Шоуто на Слави", Неделчев планира да се кандидатира и за представител на България в Евровизия 2013, участниците в който все още не са обявени официално.

Сподели.