Deep Zone възраждат златни БГ песни в нов проект (Аудио)

Pinterest LinkedIn +

Deep Zone стартират проект, който има за цел да представи някои от най-емблематичните български песни с ново съвременно звучене. Всички парчета са изпети от певицата на групата – Надя, като в някои от новите версии участват и оригиналните изпълнители на съответната песен.

Обединяващият елемент в новия проект е модерният клубен звук, който се превърна в запазена марка на Deep Zone. Повечето избрани тракове са в бавно или умерено темпо, така че в новите си танцувални варианти за първи път ще влязат в клубове, дискотеки и радиостанции.

"След многократно проведени тестове по време на наши участия, в които изпълнявахме на живо пред многобройна публика новите версии, видяхме с очите си как те предизвикват истински фурор.

Този проект обединява няколко поколения българи и безспорно е безценно културно наследство с доказана през годините висока стойност", споделят музикантите от Deep Zone.

Всички завършени нови версии, както и всички авторски хитове на групата ще бъдат представени на 5 август в клуб Bedroom Beach в Слънчев Бряг.

По време на шоуто ще бъде изпълнена и най-новата песен на Deep Zone "Няма НЕ", чийто видеоклип се очаква да излезе през септември 2013 г.


Сподели.