Deep Zone раздвижиха Нора от Music Idol

Pinterest LinkedIn +

Deep Zone ремиксираха дебютния солов сингъл на финалистката от Music Idol 2 - Нора. Музикантите оформиха три нови версии на парчето "It’s not Right", с което Нора се класира за финала на конкурса "Българската песен на Евровизия".

"В момента животът е доста забързан и хората обичат песни на по-бързи обороти", каза за Avtora.com Деян от Deep Zone.

Според музиканта, парчето "It’s not Right" е имало нужда от ремикс, защото темпото в оригинала е твърде бавно, предвид стилистиката на R'N'B звученето.

Deep Zone са записали общо три ремикса на песента на Нора - радио, дъб и клубна версия.

Според Деян, е много важно песента да пробие в сетовете на диджеите в дискотеките и нощните заведения.

"Направихме радио и клубния ремикс в модерната тенденция - електро прогресив хаус", каза още музикантът.


Deep Zone изпипват ремиксите към "Addicted to you". Снимка: Avtora.com

Деян уточни, че видеоклипът към "It’s not Right" на режисьора Васко Стефанов, също ще се преработи в нов вариант и скоро ще се появи в тв ефира.

Междувременно Deep Zone подготвят няколко ремикса на последната им песен "Addicted to you". Деян разкри, че музикантите водят преговори с холандска компания, която възнамерява да купи правата на парчето и да го издаде по целия свят.

Деян от Deep Zone каза още, че в средата на месец март предстои да излязат клиповете към трите солови проекта на всеки един от членовете на музикалната формация.

Вече е факт четвъртият от тях, а именно песента "Chance to love you" на Juraton и Lady B, които са сред конкурентите на Нора на финала на "Българската песен на Евровизия" на 21 февруари.

Сподели.