20 Март 2018, 05:49

"Deadwood" – нов сингъл от Тони Бракстън

Google+ Pinterest LinkedIn +

Седемкратната носителка на "Грами" Тони Бракстън (Toni Braxton) представя новия си сингъл "Deadwood", който е пилотен проект от предстоящия нов албум на певицата "Sex and Cigarettes".

Премиерата на албума е планирана за началото на 2018 година. Автори на "Deadwood" са Тони Бракстън, Фред Бол, Ройс Дохърти и Куаме Ого. Парчето е записано в "Abbey Road" и "Eastcoate Studios". Съвсем скоро ще излезе и официалното видео към него. Лентата е заснета в Лос Анджелис и режисирана от Били Уудруф.

Междувременно стана ясно, че в началото на 2018 г. излиза и филмът "Faith Under Fire" с участието на Тони Бракстън. Във филма певицата влиза в ролята на жена от Грузия, която се бори за живота на стотици деца в училище, застрашени от нападател с пистолет, опитвайки се да го разубеди да стреля. С огромна смелост и съпричастност нейната героиня Антоанета убеждава нападателя да се предаде, използвайки собствените си житейски борби, за да му въздейства. Вярата на Антоанета в Бог я води през най-трудните моменти от живота ù и я подготвя за съдбоносния ден.

Сподели.