Deadmau5 се подигра с Lady Gaga и си навлече смъртни заплахи от нейните Little Monsters (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Канадският диджей и продуцент Deadmau5 – едно от най-популярните "лица" на световната електронна сцена – афектира до крайност армията от заклети последователи на Lady Gaga, известни като Little Monsters, след като публично се подигра с най-новия й проект – двуминутно еротично видео, чрез което поп звездата промотира духовна практика, известна като Метода на Абрамович.

Deadmau5, който е пословичен с хапливите си коментари в Twitter, сподели със своите над 2 300 000 последователи в социалната мрежа безпощадната си "присъда" за противоречивото видео на Lady Gaga, публикувано в официалната директория на Марина Абрамович във Vimeo на 8 август 2013 г.

"Какво, по дяволите…? Ако някой идиот надава вой в гората и няма никой наблизо, който да го чуе, дали издава звук? Този мит е разбит! (MYTH BUSTED)", заключи 32-годишният музикант, чието истинско име е Джоел Томас Цимерман.

Веднага след това той пусна още едно съобщение (впоследствие изтрито), гласящо: "Извинявайте, предишният ми линк съдържа зърна, не е безопасно за гледане по време на работа (NSFW)…  всъщност не е подходящо за нищо".

Казаното в тези два ъпдейта се оказа достатъчно, за да доведе до вълна от яростни коментари от страна на феновете на Lady Gaga, включително предложения да се самоубие. Deadmau5 коментира тези реакции в същия дух, като написа:

"Уау… всичките тези коментари, в които ми се казва да се самоубия... Little Monsters прокламират самоубийството или какво? Не съм сигурен как да приема това нещо", а след това допълни: "Чувствам се вдъхновен… Смятам да полая срещу луната известно време, след това да се върна в студиото, да полая срещу монитора, а след това и да покрякам като гъска. Аз съм АРТИСТ!"

За да придаде завършеност на темата, Deadmau5 публикува и кратко Instagram видео, на което се вижда и чува как тероризира котката си, издавайки дразнещ гърлен звук на сантиметри от мустаците й.

"Методът mau5. Внимание! Това е висша форма на изкуство. Уроците започват от $25 на сесия. Преподавам това нещо тук", пояснява показаното мултиплатиненият диджей, който през септември 2012 г. използва Twitter, за да поиска ръката на приятелката си Kat Von D. През юни 2013 г. известната бодиарт художничка оповести, че годежът им е разтрогнат.


Сподели.