Dead Rising 3 с премиерна дата за PC, филм по Dead Rising излиза през Crackle, Content Media

Pinterest LinkedIn +

PC версията на kill 'em up зомби екшън приключението Dead Rising 3 ще излезе в Европа на 5 септември 2014 година, обяви Capcom. Заглавието е включено в кампанията Steam Summer Sale, в рамките на която може да бъде закупено от платформата на Valve с 25% отстъпка от регулярната му цена.

От Capcom уточняват, че Dead Rising 3 ще се възпроизвежда с 30fps, но играчите с адекватна хардуерна конфигурация (Intel Core i5-4570 CPU @ 3.20GHz или AMD; 8 GB RAM; NVIDIA GeForce GTX 670 2GB / AMD Radeon 7970 2GB DirectX: Version 11) не би трябвало да изпитват какъвто и да било дискомфорт през повечето време.

Едновременно с анонса на премиерната дата на Dead Rising 3 Capcom разпространи информация за друго събитие, свързано с култовия франчайз. Оригиналната Dead Rising ще бъде адаптирана от Legendary Digital Media във филмова продукция, която ще дебютира в стрийминг платформата на Sony Crackle (достъпна за PlayStation 3, PS4, Xbox 360 и Xbox One потребителите в САЩ) и ще бъде дистрибутирана в цял свят от Content Media.

Обхващаща началните етапи от нашествието на зомбита, историята във филма ще бъде водена от четирима главни герои, които се заемат да търсят източника на вируса.


Сподели.