DC Charger Stand Pack – винаги подръка за вас

Pinterest LinkedIn +

Цели четири джаджи за вашия телефон. И да, плочката за безжично зареждане е толкова готина, колкото звучи.

Вече нееднократно имахме възможност да изтъкнем предимствата на различните важни аксесоари, които позволяват да се изкефите максимално на вашия смартфон. И тъкмо когато сигурно си мислите, че няма какво повече да ви покажем, сме готови да ви оборим с този страхотен комплект, който отново включва няколко незаменими джаджи и добавя нещо наистина много готино.

На вашето внимание: DC Charger Stand Pack (цена 79 лв.) – всичко за новия смартфон и за удобството на неговия собственик.Този комплект се състои от цели четири аксесоара, от които най-голямо внимание безспорно заслужава плочката за безжично зареждане на Samsung. Този метод за зареждане е една от най-атрактивните новости в света на технологиите и няма да ви трябва много време, за да се убедите в това. Забравете за досадните кабели и техните ограничения; тази подложка е едновременно стилна и практична, а нейният приятен и изчистен дизайн ѝ помага да се слее с най-различни интериори.

Тя е продукт на Samsung, но освен с апарати на южнокорейската компания може да се използва и с всеки друг смартфон, който поддържа Qi безжично зареждане. Всъщност дори думата "използва" е прекалено тромава, за да опише лекотата, с която функционира тя. Просто поставете апарата си отгоре и вижте как батерията му започва да поглъща живителната енергия… толкова е просто наистина. Където и да я поставите, подложката изглежда съвсем на място, независимо дали това е спалнята, офисът или всекидневната.Когато шофират, мнозина използват смартфона си като навигация или мултимедийно решение. За целта е нужна стабилна поставка, която да държи телефона здраво. И точно такава ще откриете тук. Отново изработена от Samsung, нейната устойчивост и лесна инсталация я правят приложима във всеки един автомобил.

Не се притеснявайте дали вашият телефон ще влезе в нея – поставката може да държи телефони с диагонал на екрана от скромните 4 инча до внушителните 5,5 инча, така че и повечето фаблети също могат да се поберат там. Когато поставите телефона си, можете винаги да имате под око навигационната програма, да слушате музика или просто да използвате стойката за зареждане, вместо да се притеснявате, че телефонът може да се изплъзне или да падне под седалката при някоя внезапна маневра. Когато прекарате няколко дни с поставката, направо ще се чудите как сте се оправяли досега без нея – да, тя наистина е толкова добра.

И като стана въпрос за зареждане – ето ви следващата джаджа, която също ще ползвате в колата. Това е миниатюрно и практично зарядно устройство, което се монтира директно в запалката на колата. Механизмът за поставяне и изваждане е много гъвкав и не изисква никакво усилие, така че спокойно може да вадите зарядното, когато искате. Когато телефонът се зареди, вградената LED лампичка на устройството светва, за да ви подскаже, че отново може да сте напълно мобилни.На последно място идва и вездесъщият кабел, който служи за зареждане, свързване и синхронизация. Дължината му от цели 100 сантиметра е идеална, за да не се притеснявате къде да сложите телефона или пък че ще оплетете кабела, както нерядко се случва. Кабелът с microUSB накрайник е създаден преди всичко за смартфони на Samsung, но универсалният му характер го прави съвместим и с други модели с microUSB порт.

Добрият аксесоар е този, който имате подръка, когато ви трябва, а DC Charger Stand Pack ви предлага цели четири такива джаджи, незаменими в различни моменти от вашето ежедневие. Независимо дали пътувате, или пък работите на бюрото си, те ще направят всичко, за да можете да разчитате на смартфона си.

Купи DC Charger Stand Pack ТУК

Сподели.