David Vendetta и Micah смесиха твърд електронен бийт и нежна цигулка

Pinterest LinkedIn +

Парти сезонът за 2009 г. стартира с пълна сила в столичния клуб Escape с шоуто на световноизвестния диджей Дейвид Вендета (David Vendetta) и виртуозния цигулар Мика (Micah).

Въпреки че партито бе организирано в делничен ден (четвъртък), почитателите на електронната сцена изпълниха до краен предел заведението. Над 1000 души се събраха за пърформанса на електронното дуо.


Столичното заведение се пръскаше по шевовете по време на първото парти за 2009 г. Снимка: Avtora.com

Сред публиката обаче се носеха слухове, че двамата гости няма да се появят и дори присъствието на Иван Несторов-Амебата от София Мюзик Ентъпрайзис, които бяха организатори на партито, не успокои прииждащите фенове.

Около 2:00 ч. след полунощ светлините в заведението загаснаха и се чу звука от цигулката на Мика. Това сложи край на всички колебания и спорове сред публиката.

В рамките на вечерта Дейвид Вендета не помръдна от мястото си зад пулта, докато цигуларят Мика се разхождаше с музикалния инструмент по баровете.


Дейвид Вендета и Мика се раздадоха до краен предел. Снимка: Avtora.com

Двамата музиканти интерпретираха по нов начин както най-актуалните клубни хитове, така и доста парчета от световната поп сцена.

По традиция, партито завърши в ранните часове на деня и даде заявка за една много силна клубна година, в която предстоят участия на Свен Ват (Sven Vath) и Пол Ван Дайк (Paul Van Dyke).

Сподели.