David Gilmour издаде нов албум. Вижте пилотния сингъл и спечелете билети за концерт

Pinterest LinkedIn +

Преди броени дни в САЩ и Европа излезе дългоочакваният нов солов албум на Дейвид Гилмор (David Gilmour) - "On An Island". Събитието е съпътствано от промо кампания, в това число в Интернет, където са публикувани аудио мостри на всички 10 композиции и видео на едноименния пилотен сингъл.

Също чрез Мрежата двама могат да се сдобият с билети за концерта на Гилмор на 31 май в лондонския Royal Albert Hall. Те се разиграват в официалния сайт на бившия член на Pink Floyd. България също е в списъка с националността на желаещите да участват в играта.

Аудио превюта на всички песни от траклиса на "On An Island" и видеоклип на песента във версия преди финалния монтаж, също са публикувани в сайта на Гилмор, новините в който припомнят, че на 6 март легендарният музикант навърши 60 години.

Още с излизането си "On An Island" стана "Албум на седмицата" на BBC Radio 2, като за медията Гилмор реализира специален концерт в Лондон, изпълнявайки както един от любимите на феновете им композиции на Pink Floyd, така е песни от новия албум. Концертът, предхождащ турнето на музиканта, ще бъде излъчен едновременно по телевизията и в сайта на BBC Radio 2, на 11 март от 22:30 ч. българско време.

Сподели.