David Bowie, Snoop Dogg и Madonna в една анимация на Luc Besson

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Snoop Dogg, рокендрол иконата и актьор Дейвид Бауи (David Bowie) и поп кралицата Мадона (Madonna) са приели поканата на френския-холивудски режисьор Люк Бесон (Luc Besson) да озвучат героите в новата му лента, хибрид между анимация и игрален филм.

В "Arthur and the Minimoys" ще участва, от плът и кръв, и малкия Чарли (Freddie Highmore) от блокбъстъра за Шоколадовата фабрика на Тим Робинс (Tim Burton). Той ще се превъплъти в самия Артър (Arthur), който е главен персонаж в първоизточника на сценария за филма - фантастичната едноименна детска поредица от 4 книжки, чийто автор е самият Бесон.

В нея се разказва за приключнията на малко момче, което трябва да спаси дома на баба си (в ролята Mia Farrow) от събаряне като открие съкровището на дядо си, нейде из страната на дребните няколко милиметра минимойси.

Принцеса Селения (с гласа на Мадона) и Макс (с този на Dogg) ще го придружат в мисията му, на пътя на чиято щастлива развръзка е злият Малтазар (с гласа на Бауи).

Филмът, замислен от Бесон преди близо 4 години, вече е в продукция, но Мадона все още не се е заела с ролята си. На този етап премиерната дата на филма е насрочена за Коледа 2006 г.

Сподели.