David Amo & Julio Navas на живо в София и Златни пясъци

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер в клуб Arrogance в Златни Пясъци ще гостуват двама от най-опитните диджеи на Барселонската сцена. David Amo и Julio Navas ще пускат в две поредни вечери като на 17 юни възможността да чуе сета на проекта ще има публиката в столичния клуб Black Box.

Партито в София ще стартират пловдивските диджеи Pacho b и Pepo, a след гостите ще свири dj Balthazar. В малката зала на клуба Феновете на Breakz & Drum'n'Bass могат да чуят DJ-ите от "Гръм и Бяс".

След години опит в работата с лейбъли като La Factoria и Formula на Wally Lopez, Electribe, Propaganda и Take off, днес David Amo & Julio Navas имат свой собствен, който престижното издание Dj Magazine номинира за „breakthrought label". Наречен Fresco Records, в него работят продуценти като направилият фурор в България първите месеци на 2006 г. Eric Entrena, резидентът на Amnesia (Ibiza) - Les Schmitz, и още някои от доайените на специфичният барселонски звук - Xavi Beat, Paco Maroto, и Eric Morin.

Продуцирали и ремиксирали за Bamboo Rec, Stereo-productions, RPO Traxx, Purpose и Distraekt, тяхната музика е част от сетовете на не малко от големите имена не само в Европа, но и в света. Ремикси на техни парчета са правили диджеи като Sebastian Ingrosso & Steve Angello, а Peter Rauhoffer включва техен трак в компилацията си Live @ Roxy3.

Сега, след повече от 10 години като резиденти в различни клубове из Барселона, Amo & Navas работят самостоятелно и са част от програмите на едни от най-престижните клубове в Испания, Франция и Обединеното Кралство. В момента са считани за лидери в модерното испанско tech, tribal и electro звучене. Една от последните им плочи бе обявена за най-продававана за месец Януари тази година от музикални гиганти в мрежата като “Juno” и “Beatport”.

Последният месец също бе успешен за испанците, като песента им Electronic Electro, в която си партнират с Paco Maroto грабна наградата за най-добър хаус трак на Dj One.

 

Сподели.