Датчанинът влезе във Big Brother, настана бой за Елеонора

Pinterest LinkedIn +

Нескончаемата атракция, наречена Big Brother Family, продължава с пълна сила.

След като идеята бившите половинки на Ванеса и Цветелин да внесат смут и раздор в семейството им така и не се осъществи, продуцентите насочиха усилията си към това да разделят и без това не особено близките Елеонора и Давид.

Така мистериозният обожател на сексапилната танцьорка, който преди месеци я е сюрпризирал с диамантен пръстен, вече се намира в Къщата. Николай и без това не крие желанието си да вземе при себе си в Копенхаген Елеонора и дъщеричката й и реши да сподели усещанията си директно с обекта на обожание.


Така като гледаме размерите на Николай, ни се струва по-вероятно Давид да се насочи към бой за жена си...

Както можехме да очакваме, появата му не донесе позитивни емоции в Давид и той изхвърли букета от 101 рози, с който датчанинът влезе в шоуто, на покрива. За ескалиране на напрежението помагаха и двамата "съветници" на рогоносеца, единият от които го съветваше да набие Николай, а другият - жена си.

Поне във фамилията на Ванеса и Цветелин обаче такива проблеми няма. След като изкараха две седмици с екс половинките си, от понеделник двамата ще си живеят официално по старому, без бракът им вече да е тайна за останалите съквартиранти.

Датски любовник влиза в Къщата, ще развежда Елеонора и Давид >>
BB Family: Бой на бивши съпрузи, изневяра и секс неволи >>

"Лъжа или истина"?! "Тъмна Индия" ли е Big Brother Family?!
Big Brother профили: Сем. Леоманни - Playboy модел и капризен богаташ >>
Tоп 10 най-секси Big Brother героини >>
Виж главните герои в Big Brother Family >>
TV Наблюдател: BB Family - български сеир Vs турски сериали

Сподели.