Новият албум на The Chemical Brothers излиза през юни

Pinterest LinkedIn +

Новият дългоочакван албум на британското електронно дуо The Chemical Brothers получи официална пускова дата.

Further ще направи своята премиера на световния музикален пазар на 7 юни 2010 година, а у нас ще се разпространява от Анимато Мюзик/ EMI.

Албумът излиза близо три години след петия поред номер 1 проект на The Chemical Brothers във Великобритания - We Are The Night.

Further е първото пълнокръвно партньорство на Том Роулъндс (Tom Rowlands) и Ед Симънс (Ed Simons) с техните дългогодишни "визуални” сътрудници Адам Смит (Adam Smith) и Маркус Лайъл (Marcus Lyall).Като уважаван телевизионен и филмов режисьор, който наскоро завърши първия епизод от предстоящия сериал Doctor Who, Адам - известен и като Flat Nose George - е отговорен за визуализациите на всеки един концерт на The Chemical Brothers от 1984 година насам. Визията към Further кореспондира с всяко едно парче в албума и е планирана по време на звукозаписния процес.

Вече са ясни и имената на част от песните, включени във Further - After Sunglasses, Proxyon, Watch The Skies, Crazy Cowbell Track, Remember To Fall In Love, Warm Vibe и Animal Track/Problem Question.

На всички нови тракове и видеата към тях ще могат да се насладят първи английските меломани, по време на няколко концерта на The Chemical Brothers в Roundhouse в Лондон, между 20 и 23 май.

Съвсем скоро и българските фенове на The Chemical Brothers ще имат възможността да видят на живо своите любимци, стига да се доберат до Нови Сад и EXIT 2010, където Том Роулъндс и Ед Симънс ще бъдат хедлайнери в една от фестивалните вечери.

Сподели.