Първи номинации в Big Brother, Светлин и Ива напускат Къщата

Pinterest LinkedIn +

Първите номинации в Big Brother Family предстоят на 5 април, когато по време на живото предаване, съквартирантите ще се номинират по между си за изгонване от Къщата.

Всяко семейство ще трябва единодушно да номинира членовете на друго - съответно с по една или две точки. Номинирани за напускане на шоуто ще бъдат трите двойки, събрали най-голям общ брой номинационни точки.

След като стане ясно кои са трите нарочени семейства, продуцентите ще открият линии за позитивно гласуване. Чрез тях, зрителите ще могат да спасят една от двойките, като "присъдата" на останалите две ще бъде решена в предаването на 8 април.  Участниците в тайната мисия Ива и Светлин ще напуснат Къщата на 5 април и ще бъдат коментатори в студиото на Big Brother Live. Двамата ще разкажат на живо какво е да живееш с бившия си в продължение на две седмици.

От няколко дни съквартирантите сериозно се вълнуват от предстоящите първи номинации, като това е една от най-често обсъжданите теми в Къщата.

Тъй като най-възрастната двойка в Big Brother Family - Чавдар и Радка Каменарови - не успя да намери общ език с останалите, семейството от Пловдив подозира, че ще са едни от номинираните... 

Каква ще е обаче съдбата на избухливия Боян и претенциозната Боряна, които от известно време дразнят сериозно другите с присъствието си и тази на Цветелин, който вече намери врагове в лицето на Стоян и Боян... ще разберем на 5 април.

Сподели.