Дъстин Хофман: Съжалявам, че не стигнах до България! Още искам да играя в български филм

Pinterest LinkedIn +

Едно от най-големите имена в световното кино - Дъстин Хофман (Dustin Hoffman) направи неочакван комплимент на българските си почитатели.

Холивудската звезда, която е продуцент и изпълнител на главната роля в новия сериал на HBO - "Шанс" (Luck), присъства на премиерата на лентата в Лос Анджелис в сряда. Именно там той бе уловен за няколко думи от представител на "24 часа".

"Съжалявам, че не съм стигнал до България. Иска ми се да познавах всеки един от 7-те милиона българи, които не съм успял да срещна и видя. Вече мога да призная, че не съм опознал своята планета, а ми се искаше да го бях сторил", разкрива двукратният носител на Оскар за "Крамър срещу Крамър" (Kramer vs. Krammer) и "Рейнман" (Rain Man).

За финал популярният актьор възкликва "Сценаристи, пишете за мен. Искам да играя в български филм".

Иначе "Шанс" ще стартира официално в мрежата на HBO на 30 януари, като разказва за приключенията на няколко души, въвлечени в залагания на конни състезания. Освен с Хофман, сериалът привлича внимание и с още две легендарни имена - Ник Нолти (Nick Nolte) в каста и създателят на "Жега" Майкъл Ман, който работи над продукцията като режисьор.


Сподели.