Дъщерята на Сергей Станишев - Дария с ТВ дебют в родния ефир

Pinterest LinkedIn +

Първото ТВ участие на малката Дария, дъщерята на лидера на БСП Сергей Станишев и пиар консултанта Моника Йосифова, ще бъде на 14 януари в "Тази събота" от 9.00 до 11.00 часа по bTV.

Екипът на предаването гостува в дома на семейството, за да разкаже кой сменя памперсите и кой масажира бебето, как е пламнала любовта между родителите на Дария и правят ли компромиси, за да са заедно.

Зрителите ще научат и истинската история на певеца Володя Стоянов – защо Фатик е стрелял в микрофона му, защо Васил Илиев не е давал да падне косъм от главата му и защо не са го приели в консерваторията.

За първи път Вежди Рашидов гостува в телевизионно студио заедно със съпругата си - доктор Снежана Бахарова. Как й е предложил брак, каква е историята на любовта им и кога е бил най-тежкият им момент като семейство – ще стане ясно на живо в студиото на водещата Лора Крумова.

В съботното и неделното издание на предаването ще гостуват и актьорите Васил Драганов и Илка Зафирова - с разказ за многото им лица на сцената и извън нея. Футболистът Дарко Тасевски и миската Ромина Андонова ще споделят пред зрителите на bTV за любовта, ревността и мечтаното бебе.

Гост на Лора Крумова ще бъде и певецът Кондьо с разговор за новата му автобиографична песен, за тежките и хубавите моменти в затвора и за семейното щастие.

Сподели.