Огледалце, огледалце! Дъщерята на Фил Колинс като Снежанка по следите на злата Джулия Робъртс (БГ трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Класическата приказка за Снежанка явно е сериозен пример за вдъхновение на големия екран през тази година, така че до края на 2012 г. ще имаме възможността да се насладим не на една, а на цели две екранизации на творбата на братя Грим.

Приятната новина е, че след като разбрахме за фентъзи хорър версията на Рупърт Сандърс – "Снежанка и ловецът" (Snow White and the Huntsman), в която в главната роля се превъплъщава Кристен Стюарт, (на мнозина е далеч по-позната като Бела от "Здрач"), ще можем да погледнем на приказката и през малко по-забавната призма с продукцията на Тарсем Сингх – "Огледалце, огледалце" (Mirror Mirror).

Присъствието на индиеца на режисьорския стол със сигурност ни гарантира и далеч по-пищна и ефектна визия (нещо, в което вече се убедихме с "Клетката" и особено "Войната на Боговете"), но със сигурност вниманието ни е насочено най-вече към каста, в който Джулия Робъртс (Julia Roberts) за първи път ще трябва да изиграе отрицателен персонаж, а дъщерята на поп легендата Фил Колинс - Лили да докаже, че заслужава и доста по-значителна роля от второстепенната, която имаше в трилъра "Отвлечен" (Abduction).

Не можем да подминем и другите имена в актьорския състав като Арми Хамър (близнаците от "Социалната мрежа"), ветеранът Шон Бийн, Нейтън Лейн, чиято физиономия е достатъчна да ни забавлява и сама по себе си и др.

Както можете да се досетите, ако очаквате класическа екранизация на класическа приказка, това едва ли ще е точно вашият филм, но със сигурност ние няма да пропуснем да видим и какво би се получило, когато Снежанка с помощта на седемте джуджета се изправя срещу злата си мащеха в опит да спаси кралството след убийството на баща си.

Родната премиера на "Огледалце, огледалце" е на 16 март, дотогава - традиционната порция кадри, постери и БГ трейлър.


Сподели.