Дъщерята на Майкъл Джексън пред Rolling Stone: Баща ми беше убит

Pinterest LinkedIn +

В първото си задълбочено интервю пред списание Rolling Stone единствената дъщеря на Майкъл Джексън – Парис – заяви, че баща ѝ е бил убит. 18-годишната дама, която се опитва да пробие в модния бизнес, говори откровено и за депресията, която почти я довежда до самоубийство.

"Всички казват, че времето лекува. Но не е вярно. Просто свикваш. Живея живота си с мисълта, че съм загубила всичко, което някога е било важно за мен. Така че продължавам напред. Нищо по-лошо от това не може да се случи. Мога да се справя с всичко."

През 2013 г. 15-годишната тогава Парис преряза вените си и изпи 20 успокоителни таблетки. Преди това тя е правила още няколко неуспешни опита за самоубийство. С години дъщерята на Майкъл Джексън продължава да се самонаранява, успешно криейки белезите от семейството си. 

Снимка, публикувана от Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Имах ужасно ниско самочувствие. Мислех, че не съм способна да направя нещо правилно, че не заслужавам да живея. Само един от опитите ми стана известен на обществото".

Парис настоява, че Кралят на поп музиката е бил убит. Безжизненото му тяло беше открито на 25 юни 2009 г. По това време Майкъл Джексън се готви за турнето си This Is It.

"Звучи като конспиративна теория, но истинските му фенове и семейството му знаят истината. Историята беше нагласена."

Сподели.