Дъщерята на Eminem стана Homecoming Queen в своята гимназия (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Единствената дъщеря на Eminem – 17-годишната Хайли Скот Медърс – спечели титла от типа "Кралица на бала", след като бе избрана за Homecoming Queen в своята гимназия в Мичигън чрез гласуване.

Наследничката на най-успешния бял рапър в историята, която по неговите собствени думи е най-големият приоритет в живота му, е била коронована след футболната среща между Big Reds и Anchor Bay High School на игрището на гимназията Chippewa Valley, в която учи последна година. За Homecoming King пък е избран заклет фен на Star Trek, самоопределящ се като нърд.

Според репортажите на местните медии Eminem е бил в сградата на гимназията, но не се появил на самата церемония, за да не отвлича вниманието от дъщеря си. Заедно с нея е била майка й Ким, с която Eminem се разведе за втори път през 2006 г. и дели попечителството на Хайли.

"Най-важната роля в живота ми е тази на баща. Тя е по-важна дори от тази на рапър. Така че всичко, свързано с дъщеря ми, е мой абсолютен приоритет. Ако в момента в живота й се случва нещо важно, което изисква да съм наблизо, зарязвам всичко останало, за да съм до нея", каза преди време Eminem в интервю.


Сподели.