Дъщерята на Elvis Presley съди таблоид

Pinterest LinkedIn +

Дъщерята на Елвис Пресли (Elvis Presley), певицата Лиза-Мари Пресли (Lisa Marie Presley), повдигна съдебно обвинение срещу таблоида Daily Mail.

Певицата обвини изданието в клевета. Случаят е предхождан от агресивните действия и твърдения на журналистите от изданието по отношение на пълнотата на певицата. Те принудили певицата да разкрие, че е бременна, въпреки че първоначално желаела да запази това в тайна, съобщава BBC News.

Журналистите забелязали, че Пресли е надебеляла и последвала кампания срещу нея, като са я обвинили в "нездрав апетит", казвали са, че е "заприличала на баща си" и дори се появили предсказания за нейна "предстояща смърт, подобна на тази, от която е умрял баща й". В резултат на всичко това Пресли е била принудена да разкрие истинската причина за своята пълнота, а именно, че е бременна и очаква дете.

Баща на очакваното от Лиза-Мари Пресли дете е четвъртият й мъж, продуцентът Майкъл Локууд (Michael Lockwood). 40-годишната певица вече има две деца от първия си мъж, музиканта Дани Кю (Danny Keough).
Сподели.