Дъщерята на Джаки Чан живее под мост заради "хомофобски родители" (видео)

Pinterest LinkedIn +

Дъщерята на актьора Джаки Чан се оплака, че е бездомница. Тя сподели в YouTube видео, в което казва, че живее под мост, и обвинява за това "хомофобските родители".

19-годишната Ета Нг Чан се снима заедно с интимната си приятелка и казва пред камерата: "Аз съм дъщерята на Джаки Чан, а това е моята приятелка Анди. Бездомни сме от един месец заради хомофобски родители. Доста спахме под един мост и правихме и други неща".

Досега се знаеше, че Нг живее с майка си Илейн в Хонг Конг. 64-годишният ù биологичен баща Джаки Чан никога не е живял с майката на детето си, нито е имал постоянна връзка с дъщеря си.

Приятелката Анди твърди, че двете с Ета Нг са били изгонени на улицата заради хомосексуалната им връзка. "Потърсих помощ от всичките ми приятели. Потърсих помощ и всички от семейството ми. Но всички ни караха да ходим в разни приюти, където знаеха, че ще бъдем разделени", разказва тя.

Ета Нг също твърди, че няколко институции хв Хонг Конг са отказали да помогнат на влюбената двойка.

"Наистина не разбирам. Ходихме в полицията, ходихме в болницата, в хранителни банки, в приюти на ЛГБТИ общността и на всички тях изобщо не им пука. Двама души, които са истински влюбени, се опитват да не се разделят, а те се опитват да ни прецакат, защото – не го разбирам – я обичам".

Нг и Анди са заедно от февруари 2017 г. Точно преди година дъщерята на Джаки Чан направи неуспешен опит за самоубийство, а преди няколко месеца съобщи на света, че е лесбийка


Сподели.