Дъщерята на Джеки Чан опита да се самоубие

Pinterest LinkedIn +

Незаконната дъщеря на Джеки Чан е направила неуспешен опит за самоубийство, съобщават китайски издания. 18-годишната Ета Нг е опитала да сложи край на живота си по време на почивка в Тайланд, където е била със свои приятели.

За щастие, момичето е било спасено и хоспитализирано, а информацията за случая е потвърдена от майката на Ета, която обаче не е разкрила други подробности.

Не е известно каква е причината Нг да посегне на себе си. Преди да замине на почивка, тя е написала многозначително съобщение във Facebook: "За малко напускам Хонг Конг. Още съм жива, ако някой се интересува".

Местни журналисти разясняват, че Ета и майка ѝ Илейн, която е бивша актриса, са в лоши отношения. Преди време момичето е писало в полицията рапорт срещу майка си. Дъщерята се оплакала от това, че майка ѝ се отнася жестоко с нея и че злоупотребява с алкохол.

Оказва се, че Ета е отчуждена и от знаменития си баща Джеки Чан, за когото пише: "Той не ми е баща. Нямам никакви чувства към него. Той ми е биологичен баща, но никога не е бил и не е част от моя живот".

Сподели.