Дарина Йотова е "Родена такава"

Pinterest LinkedIn +

Дарина Йотова е певица, която изгря съвсем бързо на музикалния небосвод, а талантът ѝ не остана незабелязан. Макар и да не спечели хитовото риалити "X Factor", певицата открадна сърцата на всички ни с бунтарското си поведение и заразителната си усмивка.

Днес ви представяме едно интервю, в което Дара говори за любовта към музиката, за уникалната си нова песен, както и за хората, които заемат важно място в живота ѝ. 

"Музиката онова, с което обяснявам какво мисля и усещам – в какво духовно състояние се намирам в момента. Има тракове, които още не са излезли и са много важни за мен. Те са от дъното на душата ми. Скоро би трябвало да ги пуснем. Нужно е разнообразие, иначе ще ми омръзне да правя едно и също."

Певицата разказа за "Лицата на града" как е заснела клипа към песента "Родена такава" и колко ѝ е коствало това. Тя сподели, че по време на снимките на парчето е имала проблеми с кръста и едва се е движела, а е било необходимо да се качи на въжета във въздуха, за да заснеме екстремните сцени от видеото.

Признаваме, че се възхищаваме на будния дух на Дара, която не се плаши от нищо и дори физическата болка не може да я спре да осъществи мечтите си. В разказа си тя споделя още, че обича да танцува и движението е важна част от всеки неин ден. Може би и затова всичко ѝ се получава така добре. 

"Този път пак работих с X-а и Pavell и се разбрахме много добре. Щом чух какво са направили, не можах да повярвам. Нямаше нещо, което да не ми харесва. Започнахме да записваме веднага. Исках всички да го чуят. Бях супер надъхана. Това е моето парче!"

За "X Factor" тя казва, че я е научил на много, че е израснала, докато участва в шоуто, макар че много пъти ѝ се е искало да се откаже. Но към момента очите ѝ светят всеки път, когато заговори за музика, а през цялото време на интервюто певицата си хваща някоя мелодия и започва да импровизира.

Днес споделяме с вас едно интервю, в което има разказ за любовта към музиката и за емоцията, която движи всичко. У Дара видяхме това, което рядко виждаме у младите артисти – искреност и много непринудено настроение. Цялото интервю може да прочетете ТУК.

Сподели.