Даниел Радклиф заменя Саша Барон Коен в биографичния филм за Фреди Меркюри

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че преди няколко месеца беше обявено, че Саша Барон Коен (Sacha Baron Cohen) няма да изиграе фронтмена на Queen - Фреди Меркюри (Freddie Mercury) - сега един не по-малко известен актьор има тази възможност.

Според Daily Mail на Даниел Радклиф (Daniel Radcliffe), който е най-известен с ролята си на "момчето, което оживя" Хари Потър, е предложено да се превъплъти в образа на легендарния изпълнител.

Макар че след оттеглянето на Коен поради конфликт с членовете на Queen плъзна слух, че биографичната лента няма да бъде реализирана, продуцентите на филма категорично го отхвърлиха.

Така пред Радклиф стои възможността да се превъплъти в един от най-великите вокалисти в историята, с което лесно би направил още една стъпка напред в кариерата си след края на поредицата за Потър.

Междувременно му предстои участие в драмата за поета Алън Гинсбърг - Kill Your Darlings (Убий твоите любими), както и във втори сезон на медицинския сериал с Джон Хам (Jon Hamm) - A Young Doctor's Notebook (Бележникът на младия доктор).

Сподели.