Дани Бойл събира каста на Trainspotting за продължение през 2016

Pinterest LinkedIn +

Trainspotting (Трейнспотинг) с годините се утвърди като един от най-добрите филми на Дани Бойл (Danny Boyle) и, за добро или за лошо, режисьорът явно е решил да снима продължението му.

Бойл споделя новината на пресконференция за новия си филм Trance (Транс) на музикалния и филмов фестивал South by Southwest 2013 (SXSW), който се провежда в Остин, Тексас.

"Отдавна се говори за това продължение и ако Джон Ходж напише добър сценарий, не виждам причина Юън Макгрегър или някой друг от каста да не се завърне", коментира Дани Бойл.

Въпреки че все още няма подробности около сюжета, Дани Бойл подсказва, че заради възрастта на актьорите филмът вероятно ще се фокусира върху криза на средната възраст, която ще преживяват героите.

Плановете на режисьора са да събере Макгрегър, Робърт Карлайл (Robert Carlyle), Кели Макдоналд (Kelly MacDonald), Юън Бремнър (Ewan Bremner) и Кевин Маккид (Kevin McKidd) за реюниън през 2016 г.

Всички актьори обаче са разпръснати по водещи кино и телевизионни продукции като Once Upon a Time, Elementary и Boardwalk Empire, което означава, че Бойл ще трябва да се постарае със събирането им.

Сподели.