Armin van Buuren в "Арена Армеец" - A State Of Trance на макс

Pinterest LinkedIn +

Най-истинското доказателство, че си изкарал добре на парти, е, ако на сутринта всяко мускулче от тялото ти те боли. Да, това означава, че музиката те е завладяла дотолкова, че си танцувал, без да усетиш как е минало времето. Нещо като приказката за принцесите със скъсаните пантофки – такива има в София всеки уикенд – прибират се на сутринта, без да са усетили как са съсипали поредния чифт обувки.

Вечерта на 8 март заслужаваше още един чифт скъсани обувки – особено за тези, които решиха да я прекарат в "Арена Армеец" под звуците на транса. Цяла плеяда от най-добрите транс диджеи в света, начело с DJ №1 Armin van Buuren, превзеха сърцата, ръцете и краката ни и не ни оставиха и миг покой за цели 9 часа. 

Усещането да присъстваш на световно турне от такава величина беше наистина осезаемо – 35-метрова сцена, светлинно шоу, огньове и озвучаване, от което не ти пищят ушите 3 дена по-късно. Всичко това те кара да се чувстваш част от нещо наистина голямо.

За една вечер се пренесохме от София в света на транса. Това впечатление се засилваше още повече от факта, че голяма част от хората наоколо не бяха българи. И по едно време така и не разбираш световното турне ли дойде в България или ние се изстреляхме в някоя паралелна вселена.

Даже не мога да разкажа много за началото, защото докато се насладиш на всичко около теб, докато загрееш и превключиш от парти настроение на избухващо настроение, някакси неусетно стана 2 часа след полунощ. Дим, конфети и гора от ръце приветстваха на сцената и самия Armin van Buuren, заради когото бяха дошли няколко души.

Сетът му може би продължи 2 часа, а може би 2 минути – времето придобива съвсем друг смисъл, когато се измерва с тактовете на транса. И все пак няма как да не отбележа някои наистина силни моменти.

Точно в средата на сета си, когато беше нажежил страстите до яркочервено, дойде моментът и за първата кулминация на вечерта – разбира се с In and Out of Love. От 2008 година досега този трак е абсолютен хит и не може да ми омръзне – очевидно и на останалите 10 хиляди човека в залата.

Истината е, че тази песен вече носи толкова много спомени и емоции със себе си, че наоколо видях всякакви реакции – двойките се награбиха със страстни целувки, някои подскачаха и пееха с цяло гърло, а други просто се бяха отдали на музиката със затворени очи...  

Armin van Buuren продължи наистина силно и поддържаше настроението през цялото време с поредица от много силни тракове. Втората кулминация от участието му беше накрая, когато под звуците на химна на ASOT600 - The Expedition - се обгърна с българското знаме – жест, който нас винаги ни трогва, няма как!

На сутринта голяма част от Фейсбук приятелите ми благодаряха на Armin van Buuren за шоуто и нямаше как да не погледна дали и той не си е написал някой статус. Имаше снимка някъде от 4 часа сутринта, под която стоеше само надписът "WOW".

Мисля, че и това е достатъчен коментар, особено за най-големите му фенове, които изживяха невероятна нощ. Призание за публиката беше и фактът, че и по време на партито той искрено се забавляваше и наистина се беше отдал на настроението на тълпата.

След тази експедиция е трудно и да излезем от състоянието на транс толкова лесно! Такива вечери ни зареждат страхотно и определено си заслужават болката по цялото тяло и скъсаните обувки.

Кой, как и с кого се е прибрал няма да разказвам – все пак и големите дози музикален адреналин си казаха думата, но най-хубавият спомен от шоуто е самото усещане, което ще се връща всеки път, когато сме на вълна A State Of Trance.


Сподели.