Подробности за шоуто на Armin van Buuren в София

Pinterest LinkedIn +

Впечатляваща с размерите си парти сцена ще бъде построена в зала "Арена Армеец" в столицата за грандиозното шоу ASOT 600 на световноизвестния холандски диджей и продуцент на 8 март 2013 г. Тя ще е с дължина 35 метра, като в нея ще бъдат инкорпорирани 130м2 LED екрани.

Освен с впечатляващите размери на сцената, с мултимедийните и светлинните ефекти, шоуто дава заявка да бъде запомнено и с броя на участващите в него звезди.

Вечерта ще започне в 22 часа със сета на холандския талант Ruben de Ronde. След него на сцената феновете ще видят унгарското дуо Myon & Shane 54. Малко след полунощ парти щафетата ще поеме Ferry Corsten, а към 2 часа ще започне сетът на големия Armin van Buuren.

Веднага след него за първата си изява у нас на сцената ще излезе класираният на 7-мо място от DJ Mag холандец Dash Berlin. Деветчасовото парти ще завърши с един от най-прогресивно развиващите се германски артисти Dennis Sheperd.

Достъпът до залата ще става през вход А0 на "Арена Армеец". Единствено притежаващите VIP билети ще влизат през вход А1. На събитието няма да бъдат допускани лица под 18 години, както и хора в нетрезво състояние.

В залата е абсолютно забранено да се внася оръжие, храна, напитки, големи раници, професионални фотоапарати и лазерни фенерчета. За комфорта на гостите организаторите са осигурили допълнителен гардероб и тоалетни, както ще бъде обособена и зона за пушене извън залата.

Сподели.