Dancing Stars 2: Краси Радков на върха, нов член в журито

Pinterest LinkedIn +

Вера Маринова-Аткинс е новият член в журито на Dancing Stars 2. Бившата гимнастичка и настоящ спортен коментатор ще замества Мария Гигова в продължение на две седмици, поради нейните ангажименти на заседание на Международната федерация по гимнастика и конгрес на Европейския съюз по гимнастика.

Изминалото предаване, на 25 октомври, бе открито с танца на 75-годишната Сара Патриция Джонсън, която влезе в залата, придружена от своя партньор в скъп автомобил. Въпреки възрастта си, Сара показа завидни умения в латиното, споделяйки, че танцът е нейният живот.

Краси Радков се върна на върха във временното класиране след четвъртия кръг в Dancing Stars 2. Актьорът и неговата партньорка получиха максимален брой точки, след като в миналия кръг не успяха да се представят добре.


75-годишната Сара Патриция Джонсън доказа, че няма невъзможни неща

Етиен Леви и Ива Григорова доказаха, че са двойката, която до момента се представя най-постоянно и всеки път успява да заеме едно от челните места. Двамата изпълниха пасо добле, с което заеха втора позиция.

Остри реплики за пореден път си размениха Илиана Раева и Памбос, като причина за това стана изпълнението на Бианка Панова и Светослав Василев. Перфектно изпълнената според Раева румба накара зрителите в залата да онемеят, но въпреки това Бианка получи ниска оценка от Памбос.


Колкото и да се усмихва на Аксиния май не й се отдават танците...

Веднага след това Илиана за пореден път нападна с реплики колегата си от журито, като заяви, че е предубеден в оценките си. В крайна сметка златното момиче и нейният партньор заеха трето място.


В дъното на таблицата за втора поредна седмица се оказаха Аксиния и Тодор Кирков. Новата задача на участниците в Dancing Stars 2 са еротични танци.

Междувременно, на 24 октомври, своето участие в шоуто прекратиха Крум Савов и Мария Агапиу.

Сподели.