Американските суинг титани Cherry Poppin’ Daddies идват отново в България!

Pinterest LinkedIn +

На официалната си страница групата е добавила датата 9 февруари 2010, като е уточнено и мястото - столичния клуб Blue Box.

Концертът в България е част от европейското им турне, в което засега са включени само 3 дати на Балканите – в София, Сараево и Любляна.

Още не се знае кой е българският промоутър на концерта.

Cherry Poppin’ Daddies са един от главните отговорници за възраждането на суинга в средата на 90-те години на миналия век и са няколко пъти платинени с милионните тиражи на албумите си.

Това ще бъде второто гостуване на групата у нас, след първия изключително успешен лайф, който се състоя на 13 декември 2008-а.

Тогава Cherry Poppin’ Daddies забиха с реформираните КГБ и Шкода и размазаха феновете с енергичните си танци и неуморни импровизации, като станаха първата световноизвестна суинг група, с която се среща българската публика.

Очевидно продължението предстои...

Междувременно можеш да си припомниш видеото от невероятния им предишен концерт, от който и Cherry Poppin’ Daddies очевидно имат страхотни спомени, защото самите те са го сложили на фокус в  официалната си страница.

Get the Flash Player to see this player.
 
Сподели.