Дакота Джонсън показа какво умее със зъбите си и сме впечатлени (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Дакота Джонсън разкри пред Vanity Fair единствения си талант (поне така твърди тя!). А той е, че тя успешно намества предмети от ежедневието ви в разстоянието между предните си два зъба. Пред погледа на известния си баща Дон Джонсън звездата от еротичната поредица 50 Shades (50 нюанса) постави в устата си карти за игра, зарядно за iPhone, клечка за зъби, както и 1100 долара кеш, кламер и бъркалка за кафе. Не ви препоръчваме да правите това вкъщи. Освен ако нямате татко като Дон Джонсън, който да следи зорко действията ви, и страхотен екип, който да ви окуражава.

Дакота Джонсън разкри пред Vanity Fair единствения си талант (поне така твърди тя!). А той е, че тя успешно намества предмети от ежедневието ви в разстоянието между предните си два зъба.

Пред погледа на известния си баща Дон Джонсън звездата от еротичната поредица 50 Shades (50 нюанса) постави в устата си карти за игра, зарядно за iPhone, клечка за зъби, както и 1100 долара кеш, кламер и бъркалка за кафе.

Не ви препоръчваме да правите това вкъщи. Освен ако нямате татко като Дон Джонсън, който да следи зорко действията ви, и страхотен екип, който да ви окуражава.


Сподели.