Даяна Ейгрън ще е дъщеря на Робърт Де Ниро в Malavita

Pinterest LinkedIn +

Броени дни преди началото на снимките си, предстоящата мафиотска драма на Люк Бесон (Luc Besson) прибавя още една звезда към актьорския си състав – Даяна Ейгрън (Dianna Agron).

Ейгрън, която е най-известна с участието си в сериала Glee, ще влезе в ролята на дъщерята на мафиотски бос. Тя ще си партнира със звезди като Робърт Де Ниро (Robert De Niro) и Мишел Пфайфър (Michelle Pfeiffer).

Историята в Malavita ще разказва за гангстерско семейство, което се премества във Франция посредством програма за защита на свидетелите. Със себе си обаче фамилията донася и мафиотските си навици, с които ще трябва да се справя Томи Лий Джоунс (Tommy Lee Jones), който ще влезе в ролята на агент на ФБР.

Главата на фамилията ще изиграе Де Ниро, когото скоро не сме гледали в подобна роля, а Мишел Пфайфър ще бъде неговата съпруга.

Снимките за Malavita започват през август, а филмът се очаква да дебютира през април 2013 г.

Освен в Malavita, Даяна Ейгрън се спряга за участие и в следващата част на изключително популярния франчайз на Paramount Pictures – Paranormal Activity 4, като все още няма потвърждение от звездата.

Сподели.