Да полетиш над Панама с най-големия градски въжен тролей в света

Pinterest LinkedIn +

Търсачите на силни усещания не се спират пред нищо в непреодолимото си желание да си създават екстремни преживявания, флиртувайки дръзко със смъртта! Маршал Милър и хората му са изключително зрелищен пример за това с поредното си откачено приключение - спускане над Панама Сити по най-големия градски въжен тролей в света, последвано от скок с парашут. От покрива на сграда, издигаща се на повече от 250 метра височина, атлетите яхват трикилометрова въжена линия, провесена над оживените улици на града, и някъде по средата се освобождават от нея за кратък свободен полет и приземяване с парашут. Видеото, което ще видите, включва и невероятни кадри в перспектива от първо лице, които могат да ви причинят световъртеж или аритмия, или най-малкото параноичното усещане за подобни симптоми. То е заснето с RED Dragon, Phantom Miro и Gopro Hero, плюс Glidecam HD 4000 за стабилизираните снимки. При обработката му целият материал е ремастериран с резолюция 4K, а музиката, избрана напълно удачно з

Търсачите на силни усещания не се спират пред нищо в непреодолимото си желание да си създават екстремни преживявания, флиртувайки дръзко със смъртта! Маршал Милър и хората му са изключително зрелищен пример за това с поредното си откачено приключение - спускане над Панама Сити по най-големия градски въжен тролей в света, последвано от скок с парашут.

От покрива на сграда, издигаща се на повече от 250 метра височина, атлетите яхват трикилометрова въжена линия, провесена над оживените улици на града, и някъде по средата се освобождават от нея за кратък свободен полет и приземяване с парашут.

Видеото, запечатало това наелектризиращо приключение, включва и невероятни кадри в перспектива от първо лице, които могат да ви причинят световъртеж или аритмия (или най-малкото параноичното усещане за подобни симптоми). То е заснето с RED Dragon, Phantom Miro и Gopro Hero, плюс Glidecam HD 4000 за стабилизираните снимки. При обработката му целият материал е ремастериран с резолюция 4K, а музиката, избрана напълно удачно за саундтрак на случващото се, е The Chosen на Scott & Brendo.


Сподели.