"ДА, на новите идеи в образованието!" със звезден концерт в София

Pinterest LinkedIn +

Сдружение "Общност за демократично образование" организира събитието "ДА на новите идеи в образованието!". Благотворителният концерт ще се състои на 2 декември от 21:30 ч. в столичния клуб Терминал 1, а събраните средства ще се вложат в създаването на полудневен център за работа с деца на демократичен принцип.

Инициативата е подкрепена от дамите от Sentimental Swingers, Гери Турийска и групата й Rubikub, Преслава Пейчева, струнна група HYPNOTIC и Белослава. Всички те ще изпълнят някои от най-популярните си песни.

Организаторите на концерта обещават страхотно предпразнично настроение. Заедно с подкрепата на толкова много артисти, сдружението се надява да привлече вниманието и съпричастността на хората, които се интересуват от бъдещето на децата си и искат промяна в българското образование. Поради тази причина те предлагат не само билет за самия концерт, а и опция за дарителски неприсъствен такъв.

Сдружение "Общност за демократично образование" е организация с идеална цел, работеща в сферата на алтернативното и свободното образование с фокус върху демократичното образование – образователна форма, при която ученикът е в центъра на образователния процес, открива силните и слабите си страни, расте и се развива в своята страст и вроден талант.

Едно демократично училище осигурява холистично развитие на личността, като освен академични познания, се фокусира и върху умения като – себепознание, осъзнатост, отговорност, междуличностно общуване, екипност и емпатия и др. Именно основаването на такова демократично училище, легално функциониращо в България, е дългосрочната голяма цел, която сдружението си е поставило.

Билети за събитието можете да намерите ТУК

Сподели.