Да му дишаш прахта, или защо Стефан Лефевър е бъдещата голяма звезда в ралито

Pinterest LinkedIn +

Автомобилните състезатели имат своите идоли, на които подражават, а колко хубаво за тях е, когато тези техни герои станат и техни ментори. Такъв е случаят с надеждата на френското рали - 23-годишния Стефан Лефевър. Двамата с навигатора му Тома Дюбоа са лидери в класирането при младежите, а Стефан получава ценни уроци за бъдещета си кариера от самия Себастиан Льоб. Съвсем скоро френският екип ще бъде при големите, а очакванията от двамата състезатели са огромни. На Лефевър се възлагат надежди, че именно той ще счупи рекорда за най-млад световен рали шампион - постижение, което се държи от Колин Макрий с неговите 27 години и 109 дни. В това видео ще се убедите, че бъдещето е пред двамата французи.

Автомобилните състезатели имат своите идоли, на които подражават, а колко хубаво за тях е, когато тези техни герои станат и техни ментори.

Такъв е случаят с надеждата на френското рали - 23-годишния Стефан Лефевър. Двамата с навигатора му Тома Дюбоа са лидери в класирането при младежите, а Стефан получава ценни уроци за бъдещета си кариера от самия Себастиан Льоб.

Съвсем скоро френският екип ще бъде при големите, а очакванията от двамата състезатели са огромни. На Лефевър се възлагат надежди, че именно той ще счупи рекорда за най-млад световен рали шампион - постижение, което се държи от Колин Макрий с неговите 27 години и 109 дни.

В това видео ще се убедите, че бъдещето е пред двамата французи.


Сподели.