D2 с концерт на Св. Валентин и национално акустично турне

Pinterest LinkedIn +

Акустичното турне на българската рок банда D2 ще обиколи над 15 града в страната ни. Концертът в София e в деня на Св. Валентин, a домакин на празника на виното и любовта ще бъде бар "Rock’N’Rolla". Групата ще поднесе на публиката един специално подбран акустичен сет от най-големите си хитове, както и световни класики, които ще бъдат основата за едно невероятно и запомнящо се преживяване.

Акустичният сет е специално подбран за това турне и ще предложи. Част от песните, които ще прозвучат в акустичен и различен вариант, са хитовете "Ледено момиче", "100 години", "Нямаше кой да ни каже", "Марс", "Две следи", "Ако някога" и много други. На тези концерти групата излиза в състав: Димитър Кърнев (акустични китари), Деян Каменов (вокали), Александър Обретенов (акустичен бас), Васил Вутев (ударни, перкусии) и младият и перспективен музикант Радостин Василев (вокали, акустични китари).

Националното акустично турне на D2 вече премина през Велинград, Свищов и Плевен. А ето и предстоящите дати от обиколката:

14 февруари, петък: София, бар "Rock’N’Rolla"

21 февруари, петък: Благоевград, "X BAR"

28 февруари, петък: Троян, бар "Библиотеката"

8 март, неделя: Пловдив, бар "Безистенъ"                                                           

13 март, петък: Ямбол, "American"

14 март, събота: Стара Загора, "5th Avenue"

20 март, петък: Габрово, "JACK Daniel’s CLUB"

21 март, събота: Русе, "Max Club"

27 март, петък: Казънлък, "The Floor"

28 март, събота: Бургас, "Bar Target"

04 април, събота: Пловдив, "JACK Daniel’s CLUB"

Националното акустично турне на D2 се реализира с медийната подкрепа на БГ Радио и Радио Z-Rock.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.