Първият експлозивен трейлър на "Бързи и яростни 9" дебютира на грандиозен концерт-спектакъл в Маями

Pinterest LinkedIn +

На 31 януари в Маями, Флорида, под надслов "The Road to F9" се състоя грандиозен концерт, посветен специално на дебюта на първия експлозивен трейлър на "Бързи и яростни 9" – нетърпеливо очакваната нова серия от една от филмовата поредица "Бързи и яростни". Сред участниците във впечатляващия мегаспектакъл бяха изпълнителите Карди Би, Осуна, Уиз Калифа & Чарли Пут и Лудакрис, както и звездите на "Бързи и яростни 9" Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Джордана Брустър, Джон Сина, Натали Еманюел и режисьорът Джъстин Лин.

В епичния трейлър феновете ще се насладят на всички елементи, които харесват и свързват поредицата, както и на няколко изненадващи момента, разбира се, включително едно емоционално завръщане на любим герой. Вълнуващото видео дава заявка, че "Бързи и яростни 9" ще бъде мащабен, експлозивен и вълнуващ. 

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото, колкото и да е бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство. За да се справи с предизвикателството, Доминик Торето ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават за помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ – напълно непредвидим.

След пауза от два филма на режисьорския стол на "Бързи и яростни 9" се завръща ветеранът Джъстин Лин, който има четири от най-успешните заглавия зад гърба си, сред които "Бързи и яростни: Токио дрифт" и "Бързи и яростни 5: Удар в Рио" и предефинира облика на франчайза, превръщайки го в попкултурния феномен, който познаваме днес. Сценарият е дело на Даниел Кейси, който заменя автора на последните шест филма Крис Морган. В ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис "Лудакрис" Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен и др. 

"Бързи и яростни 9" ще форсира в кината, IMAX и 4DX на 22 май.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.